Een trendy website tegen een scherpe prijs? Kan dat? Tuurlijk! Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek, maken wij voor u een website voor het budget dat u voor ogen had. Van een 1-pagina site tot een CMS-website die u volledig zelf kan beheren. Onze copywriter schrijft uw teksten zodat u gemakkelijk teruggevonden wordt

Voor het team van Kortrijk Gordelt verzorgen wij naast de website, ook allerlei drukwerk.

Carotel vroeg ons om hun oude logo aan te pakken, om alle beletteringen, spandoeken en zelfs behang van hun bestaande en nieuwe vestigingen onder handen te nemen en ook een passende website te voorzien.

 

Een fris logo en een nieuwe site waren de start van de samenwerking met Ann en Dirk van Tuin & Hobby Dewitte

 

Lisa begon onlangs met haar eigen zaak. Ze zocht een goeie naam, een mooi logo, huisstijldrukwerk en een frisse website.

 

Christophe zocht een partner om een nieuw logo en een website te ontwerpen. Wij boden onze diensten aan en mochten deze mooie opdracht tot een goed einde brengen.

 

Didier wou voor de uitbreiding van zijn zaak graag een nieuwe website waar mensen exact zien wat hij allemaal kan aanbieden.

 

Het team van OBSIN Security kwam bij Fireflies voor een volledig pakket. Naam, Logo, Huisstijl, Drukwerk en Website.

 

Verbatex is en trendsetter op gebied van meubelstoffen en tapijten. Wij mochten hun nieuwe logo en website onder handen nemen.

 

Wapenhandel WorldClass in Zottegem is al jaren trouwe klant waar wij naast hun website, ook alle grafische werk mogen verzorgen.

 

Cindy wou een basis website en een chique logo. Ook drukwerk en beletteringen worden door Fireflies uitgevoerd.

 

Jachtreizen organiseren zit Rob en Christa in het bloed. Zij hadden een goeie click met ons en lieten ons hun nieuwe website onder handen nemen.

 

Een nieuw bedrijf voor Vincent en Kevin die net als bij hun ander bedrijf, alles van lay-out en ontwikkeling aan ons overlieten. Tevreden klanten komen terug.

 

Taxidermie den Otter kwam bij ons voor een nieuwe frisse website die wij met veel plezier gemaakt hebben.

De Jonge Jagers Antwerpen klopten aan voor een nieuwe website van waaruit zij ook hun nieuwsbrieven en contacten konden beheren. Een klusje naar onze hand.

 

ONS VINDEN?

Varentstraat 50

8572 Kaster ( West-Vlaanderen )

Belgium
 

ONS BEREIKEN?

+32 (0) 55 31 33 35

+32 (0) 496 407 808

kristof@fireflies.be
 

SOCIAL MEDIA
 

  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter - White Circle

 © 2016 Fireflies Artstudio. No animals were harmed in the making of this site.