Onze websites

FIREFLIES zorgt voor frisse, grafisch sterke websites die ook qua vindbaarheid goed scoren. Uiteraard zijn onze sites ook responsive en mobile friendly.

Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek, maken wij voor u een simpele 1-page-site, maar uiteraard ook een CMS-website die u volledig zelf kan beheren. Heeft u zelf geen teksten? Onze copywriter schrijft uw teksten zodat u ook online gemakkelijk teruggevonden wordt. Ook voor foto's op uw website zorgen wij indien gewenst.

wallehuys-vb.jpg

PROJECT WALLEHUYS

Nancy van Wallehuys vroeg aan FIREFLIES om voor haar een nieuwe, eigentijdse website te ontwikkelen en ook de belettering van de promo-aanhangwagen te verzorgen. 

deca-vb.jpg

PROJECT DECA DESIGN

Textieldesign is onze grote liefde. Het was ook hoog tijd dat deze website in een nieuw kleedje stak. FIREFLIES paste het logo, de huisstijl en de website aan.

Haedens-vb.jpg

PROJECT HAEDENS INTERIEUR

Maak voor ons een strakke, stijlvolle website die de stijl van Kevin Haedens onderstreept. Dat was de opdracht die FIREFLIES kreeg en tot in de puntjes verzorgde.

heart4darkness-vb.jpg

PROJECT HEART 4 DARKNESS

Eind 2021 zat FIREFLIES aan tafel met Lieven om voor hem een logo en een bij het onderwerp passende website te maken waar hij zijn Afrikaanse foto's en kunstobjecten op kan verkopen. 

tante tie-vb.jpg

PROJECT TANTE TIE

Ontbijt & Brunchhuis Tante Tie in Geraardbergen gaf de opdracht aan FIREFLIES om hun hele huisstijl te ontwerpen en uit te voeren. Van logo over website, tot belettering en drukwerk.

sts-vb.jpg

PROJECT SEIZE THE SEASON

De mannen van Seize the Season zochten een websitebouwer die op heel korte termijn een website kon bouwen waar ook online tickets en reservaties mogelijk waren. FIREFLIES deed wat moest gebeuren.

ironhunt-vb.jpg

PROJECT IRONHUNT

FIREFLIES kreeg de opdracht om het nieuwe logo, de huisstijl en de nieuwe website te ontwikkelen voor IRONHUNT. Een nieuw bedrijf dat allerlei jacht-gerelateerde items in metaal produceert.

huysman-vb.jpg

PROJECT HUYSMAN

Gilles Huysman gaf FIREFLIES de opdracht om een passend logo en huisstijl te ontwerpen voor zijn jonge bedrijf. Daarna verzorgden wij ook de nieuwe website van Kasseien Huysman. 

vantieghem-vb.jpg

PROJECT VANTIEGHEM

Garage Vantieghem uit Zwevegem liet aan FIREFLIES weten dat het hoog tijd was om hun oude website en logo op te frissen. Een kolfje naar onze hand.

calmont-vb.jpg

PROJECT JACHTHONDEN

Calmont Gundogs, een nieuw opleidingscentrum voor jachthonden kwam bij FIREFLIES terecht en liet naast het logo, huisstijl en drukwerk, ook een jonge, frisse website te lanceren.

l&r-vb.jpg

PROJECT L&R

Traiteur L&R uit het Limburgse Bocholt had dringend nood aan een nieuw logo en bijhorende website waar FIREFLIES de geknipte partner voor was. Ook de gevelbelettering volgde snel.

besc-vb.jpg

PROJECT SPRINGER CLUB

Ook de Belgische Springer Spaniël Club klopte op de deur van FIREFLIES met de vraag om een website te ontwikkelen waar zij zelf ook wedstrijden kunnen aankondigen en resultaten verwerken. 

onnockx-vb.jpg

PROJECT ONNOCKX

Uitvaartzorg Onnockx met vestigingen in Sint-Genesius-Rode en Dworp liet FIREFLIES een stijlvol logo en serene tweetalige website ontwikkelen met  het oog op verdere uitbreiding. 

carotel-vb.jpg

PROJECT CAROTEL

Carotel met vestigingen in Rumst, Lubbeek en Kuurne was op zoek naar een partner die hun huisstijl moest restylen en die een website in vier talen kon maken. FIREFLIES bracht dit discreet in orde.

waida-vb.jpg

PROJECT WAIDA

FIREFLIES kreeg de opdracht van Jan en Eddy (die onlangs gestart zijn met een nieuwe wapenhandel Waida) om de huisstijl en website van hun pas opgestarte zaak te verzorgen.  

desmet-vb.jpg

PROJECT DESMET

Nadat FIREFLIES een tiental jaren geleden de eerste website van Tuinhuizen Desmet maakte, kregen wij nu ook terug het vertrouwen voor de facelift van de website. 

appermont-vb.jpg

PROJECT APPERMONT

FIREFLIES werd opgeroepen om de huisstijl en de nieuwe website te laten aansluiten aan de belettering van de bestelwagen van kruidenierszaak Broccoli uit Ingooigem.

broccoli-vb.jpg

PROJECT BROCCOLI

FIREFLIES werd opgeroepen om de huisstijl en de nieuwe website te laten aansluiten aan de belettering van de bestelwagen van kruidenierszaak Broccoli uit Ingooigem.